Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, January 16, 2011

:. Merlin Was Back .:


Seronok sungguh bila melihat
Siri Merlin dah muncul semula..
best.. best..
tergelak sakan
terutama bila melihat kenakalan si Goblin..
bila dia merasuki Gauis..
habis si raja pun kentut ngan puteri morgana sekali..
si Arthur plak leh kena sumpah jadi keldai..
happy2.. dapat tgk Merlin..

7 comments:

amira said...

WAH2 best2..bla de cite merlin nie akak...??

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

saya jarang tengok tv
tapi tadi happy dengan cerita itu

Wassalam

SYaMiLa said...

sya pun suka..mmg kelakar...he3

xkane said...

baru tadi aku termiss tgk si merlin ni...

apa pun, siri merlin ni mmg best...

noie said...

amira : tadi ade main kui 9mlm.. tiap2 ahad

razali : heheh yer ke

syamilla : best kan milla hehehe

alinac lover said...

yong pon tgk td

suka tau..dari season 1 lagi tgk citer ni

mOoN said...

sangat tension coz x dapat tgk..huhuhu...