Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, February 1, 2011

:. Blog Pilihan : Zero To Hero .:

p
hai hai.!!!
morning!!!..
mata tak leh dilelapkan..
so terbaca komen sorang teman blogger ni..
mamat hensem dari johor ni tau..
rugi kalau aweks2 tak follow blog dia..
( kekekeke macam egen mencari jodoh le plak)

ok2..
now nak perkenalkan sorang blogger ni..
act dia ni dah lama berkecimpung dalam dunia blogger ni..
cuma dia ni kira silent blogger..
silent reader mcm tu ler..

tapi penulisan dia memang sempoi...
cool n steady..
walaupun kdg kala nampak dia ni jiwang hahahahha..

untuk pengetahuan anak2 dara kt luar sana he still single..
awek tu aku rasa pun belum ade kot..
tapi x tahu le kalau diam2 dia dah teman detink kan...
kekekekke

ok kawan2 namo citer panjang jom pi blog dia n follow!!!!

mana tahu leh get connection ngan dia hahahaha!!
jangan marah yer Leman!!

ini blog dia ZERO TO HERO

3 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

untuk aweks2 aje ker
he he

Wassalam

Akhelaken said...

Aslm..kak Noie,thank you sooo much.. ni yg syg akk lebey ni.. muach3x..haha.

Akhelaken said...

Asslm Rozali,bukan utk aweks2 je.. mak2 aweks,bpk2 aweks pun bole join.. yg ade anak2 solo lg la bole!..hehe.. (jwpn xbley bla drp empunya blog..)