Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, March 7, 2010

:. Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway .:


Sementara semangat berkontest tengah ade ni..
aku nak cuba le joint ler satu lagi contest yang dianjurkan olehempunyer blog
hehehehe saje je cuba nasib
mana ler tahu ade rezeki kan..
rezeki baby dalam pewot ni
insya Allah

untuk korang yang berminat
meh le joint.. senang jew.. mukan susah pun

Syarat utk join giveaway ini:

Bagi yang ada blog


  • Terbuka kpd semua bloggers dan mereka yg takde blog pn bleh join gak.

  • Jadi follower blog tecik tenit tomel dan linkkan blog ini dlm bloglist anda.

  • Buat satu simple entri tentang giveaway ini dgn tajukt Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway dan jgn lupa tepekkan gambar di atas serta letakkan link entri ini pada entri anda.

  • Tinggalkan komen anda di sini dan link yg telah dibuat tentang giveaway ini.

Bagi yang tiada blog lak anda bleh gak join dgn



  • Jadi follower blog ini

  • Emailkan ttg giveaway ini kpd 5 org dan cc kpdwan_nur31@yahoo.com.

  • Ataupn add kan nama anda di facebook( id suchi zahraa azwan)

  • Pastikan link ttg giveaway ini di war-warkan di wall anda.
cepat2 yer.. sebab tarikh tamatnyer pada 31 march ni
joint le apa lagi

1 comment:

bobo said...

gudluk! gua payah nak menang kalau masuk kontest..xde luck..huhu