Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, March 6, 2010

:. TQ ALL MY FRENZ .:


tq semua..
bila aku bagi tahu yang aku jatuh semalam ramai kawan2 duk bg nasihat kat aku hari ni
ade yg melalui facebook... ade yang melalui blog..
maceh le banyak2.. terharu gak rasa bila kawan2 ynag tak pernah bersua muka
hanya sekadar bertemu di alam maya tapi ambik berat pasal kiter
rasa sakit ni berkurangan sedikit
terasa plak yang masih ramai yang sayang
untuk kawan2 semua.. tq so much k
doa kalian adalah hadiah paling baik tuk aku n my baby ni
tq dear...

3 comments:

INDRA QIRANA said...

semoga cepat sembuh

bulat said...

besalar 2..cam 2lar kwn..br besh jd kwn2..;)

~ نورحياتي ~ said...

smoga cepat sembuh erk.. :)