Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, March 14, 2010

:. Rumah Pelik Atas Pokok .:




Korang pernah x terfikir nak duk atas pokok..
atau nak wat rumah atas pokok??...
kikihkihkihkih
cam biase ler
aku ngan my hubby bucan2 search gambar kat google
tu le terjumpa gambar2 rumah atas pokok ni
unik gak eaa
kreatif tui mereka yang merekanyer
apatah lagi yang mendirikannyerr
wahh meh kita zassssss...







3 comments:

e~car182 said...

cantik jugak!;D

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

mmg sempoi lah...
tringin nk umah cm 2...huhu

bieyra dhamira said...

huhu..cantikk..
dulu masa skol rendah..org blajar atas pokok..haha..siap makan nasi g sume..siap jatuh t'lentang pastu....haha