Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, March 17, 2010

:. Majlis Perkahwinan Ecot .:



14hb yang lalu aku n family ke majlis persandingan sepupu aku di
Taman Jaya Sepakat Senai Johor..
wahh suka sangat ngan warna tema diaa... orangee..
pelamin dia pun so sweetttt...
wahh terasa macam nak tawen lagi jew..
meriah gitu...
Selamat Pengantin Baru kepada Ecot dan pasangannya..
akak dan abg doakan yang terbaik tuk kamu dan suami yer...




adik aku yang sorang ni pantang jumpa mic... nak menyanyi jer le keje dia..
dapat nyanyi 3 lagu puas ler dia..
x leh dibiarkan ni..
nanti hujan plak susah majlis ni nanti..

ni ler dia pengantinnyer.. cute kan


seronok tuii... dah kekenyangan semua duk menyandar je ler.. hehehhe


1 comment: