Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, March 11, 2010

:. LESBIAN KER TUTTTTTTT ??? .:

"
Tadi kat opis kiterorang citer le pasal hubungan LESBIAN ni..
then aku pun mukak le citer masa
aku belajar di satu IPT ni..
hurmmm citer kelakar seram pun ade
ade ke aku disangkakan tomboy
sampai ade satu minah ni
tangkap feeling kat aku
walhal masa tu aku dh berchinta sakan ngan laki aku
ermmm
kalau ingat2 balik citer tu
boleh ketawa sorang2 le aku


2 comments:

~ نورحياتي ~ said...

wahhh..nape la masi ada lg org mcm ni erk..

ramai lg kowt llk ensem kat luat tu..

:)

~ نورحياتي ~ said...

wahhh..nape la masi ada lg org mcm ni erk..

ramai lg kowt llk ensem kat luat tu..

:)