Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, March 20, 2010

:. Cunnyer... Diana Danielle Jadi SNOW WHITE .:


Sebenarnya aku ni bukan le peminat setia Diana Danielle..
tapi aku suka jugak dengan raut wajahnyer yang ayu tu...
sodap jew mata memandang...
yang buat aku tertarik tu... tentang baru2 ni dia jadi wakil iklan tuk NANOWHITE
die kena bawak watak Snow White le plak tu...
adeii dah le Snow White tu karektor kartun yang paling aku suka..
cute giler bila tgk Diana berlagak cam Snow White..
macam kisah2 zaman purba le pulak...
Diana ikat kontrak selama setahun ngan Nano...
tahniah yer tuk Diana...

5 comments:

wawan said...

totally agreed
DD memang chomel! =P

shafiq08 said...

tapi slack mawi jadi hero dia la.. x sesuai langsung..


http://belogbagus.blogspot.com/

♥kAsiH+CiNta♥ said...

jalan2 sini..

siti nur fadhilah said...

she's so white...
cun giler.. :)

Lanun Ranggi said...

saya suka Diana Danielle..

ulang lapan blas kali...hik hik hik.. ♥