Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, March 20, 2010

:. My Sweet Macho Son .:



Cute x dua orang my hero ni bila berposing..
hehehehe... yang si Iman tu siap dengan cermin mata hitam lagi.
dak berdua ni memang pantang depan camera..
macam2 aksi le yang nak dibuatnyerr..
dapat ambik gambar 2 ke 3 keping pun dah cukup le tu
janji dapat posinggg...
hehehehhe


ni lagi si kecik ni.... say peaceeee...
hehehehe

No comments: