Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, March 20, 2010

:. Sumpah Aku X Kan Berfesyen Macam Ni... Hampehh .:


Nak menangis ade..
nak gelak ade...
nek menjerit pun ade....
bila aku tengok dua orang makhluk ni berfesyen..
aduhai... berfesyen tu memang le tak salah...
tapi jangan le sampai ke tahap macam ni....
waaaa...... x relaaaa akuuuuu.....
x sangguppp!!!!!!
erkk... kalau korang sanggup x??...

15 comments:

Khairul said...

salam..

pelik tul dua orang tu sanggup pakai baju tu... kalo saya, orang bagi 5 juta pon jangan harapla.. kalo 20 juta, mungkin kot. hehehe

AvantGardeShoppe said...

kalau brani pakai r cm tu.. karang sia-sia kne angkut dok tg. rambutan.. hahaha..

Sendra said...

saya tak sanggup sebab sangat lah kelihatan tidak kacak dan agak sememeh serta tak semegah..

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

pndai dye Berfesyen..huhu

BuDakHutaN said...

kalu tak silap aku dorang tengah wat kempen / tunjuk perasaan bagi memprotes global warming if tak silap...

~ نورحياتي ~ said...

astaga...
ada kah juga mcm ni??
heihhhh

noie said...

waaaaa.... jangan kan korang... aku pun x sanggup bhaaaaaa

me_melody said...

xsggup gak!!

ain_dira said...

siyott je gambar..

sayang said...

lol ape jadah tu .. haaa

Ieda Al-Habsyi said...

huhuhu!!! apo lah...dun ia dah nak terbalik! ;p

a1zudd1n said...

ni lah akhir zaman..ada baju macam tak de baju..huh

♥♥syahadah♥♥ said...

baik dia naked jek..sama jek jalannyaa

joegrimjow said...

haha
sangguppp
nak tgok lagi!!
;)

Azizuan said...

stylo woo