Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 23, 2010

:. Geng GB semua dalam kebuntuannn.... .:

We all windu GB... waaaa.... windu tahap gaban niii....

"
"
"
"
Blogger .: ♥ Vintage :. said...

"haa awat ey GB jadi camtu?siput pun mengalami masalah yang sama gak..uwuu"

March 22, 2010 11:17 PM

Delete
Blogger koru said...

ada password kah?huhu..=(

March 23, 2010 3:48 AM

Delete
Anonymous simieY said...

camane nak join geng blogger?

March 23, 2010 4:43 AM

Delete
Blogger helena's said...

cikhel pon tatau..dengar cite ade org sabotaj gb..ntah lah

March 23, 2010 6:23 AM

Delete
Blogger noor afzan said...

pelagi...report la kat GB..

March 23, 2010 6:46 AM

Delete
Blogger sue said...

hurm..sue pun menghadapi masalah yg sama...huhuhuhu

March 23, 2010 7:13 AM

Delete
Blogger noie said...

huhuhuhuu... waaaa ingat noie sorang jew.... korang pun sama ke??? waaaa tensen tahap gaban dah ni..

March 23, 2010 7:36 AM

Delete
Blogger Lanun Ranggi said...

saya pun tak leh masuk gengblogger...

adoii..

March 23, 2010 8:01 AM

Delete
Blogger Encik Mimpi said...

xleh masuk ! autehntic ape ntah! GB knape niii

March 23, 2010 8:25 AM

Delete
Blogger noie said...

waaaaa... sureeee gb ade problem ni... some1 do something plsss...

March 23, 2010 8:37 AM

Delete

2 comments:

Amir Izzat said...

aku pun buntu dan bengang.. geram.. cam kena tipu plak..huhu

MyaFiza said...

nampaknya semua ada problem yg sama..aiyoo...mintak2 esok dah ok.