Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 30, 2010

:. Kupu - Kupu Yang Malas .:


Seekor kupu2 yang cantik tetapi malas bekerja..
hobinyer hanya bermain dan bernyanyi..
pada satu hari dia menyesal dengan perbuatannya..
sebenarnya aku mukan nak citer pasal kupu-kupu tapi nak citer pasal anakku
"LUQMAN HAKIMI"
yang masuk pertandingan bercerita...
tajuk ceritanya "KUPU2 YANG MALAS"
may be pertandingan tu akan diadakan pada akhir bulan 4..
dan yang sedihnyer pada waktu itu aku dalam pantang kot..
sebab hujung bulan 4 ni due aku bersalin
huhuhuhu sedihnyer tak dapat tgk dia bercerita..
tapi aku akan pastikan my hubby akan pergi tuk bagi sokongan pada dia..
Akim... mama doakan Akim dapat buat persembahan dengan baik..
x menang x pew.. tapi mesti lakukan yang terbaik k..
sayang anak mama...

4 comments:

Mr Rulez said...

alaaa..baru nk lyn citer kupu2 tu..
moga dpt bby tOmey..;)

Amieynna Amin said...

kupu2 yang malas..
unik..
akak ke yg sediakan cerita nya?

JAI said...

Cantik gambo..updated blogger terhebat

noie said...

mr rulez : tq2.. yer lor harap2 comey cam mama dier
amiey : cikgu dia bagi citer tu.. akak jdi jurulatih kat rumah jew.. kekeke
jai : tq jai... i will