Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, March 5, 2010

:. Jatuh Dalam Bilik Air .:


badan aku sakit2..

malam tadi lepas kenduri ntah macam mana aku leh terjatuh di bilik air

mulanya aku hanya muntah2

ntah macam mana leh tumbang cam nangka busuk dalam bilik air tu

aku tak risaukan diri aku ni

yang aku risaukan baby dalam kandungan ni

Ya Allah... selamatkanlah kandungan ku

selamatkanlah kami ya Allah....

Aminn...

9 comments:

morriss said...

really?? tak pergi check kt hospital ke? yang dengar ni pun dah risau.. ni kan pulak tuan punya badan..

Melz said...

ish nak kena buat check kat doktor tuh.. takut ada effect ngan kandungan tuh. jangan tangguh2

harap tiada apa²

noie said...

huhuhu... getting better dah ni... sebenrnya pagi semalm baru jer appointment ngan doktor.. x sangka le plak malamnyer leh jatuh

Capo Grande said...

kena g cek gak...apapun harap kandungan dan mamanya sihat....amin...

umie said...

eh..sekarang dah ok ker? risau nyer kalu jatuh gitu...

ellis suriyani said...

hope xde pape yg teruk jadi...
pasni lebh berhati-hati ye..

ellis suriyani said...

hope xde pape yg teruk jadi...
pasni lebh berhati-hati ye..

ellis suriyani said...

hope xde pape yg teruk jadi...
pasni lebh berhati-hati ye..

noie said...

capo : tq capo.. memang nak kena chek jugak ni..
umie : ok skit dah...cuma bila ingt time jatuh tu.. ngeri sgt
elli :tu ler elli.. pas ni memang kena hati2