Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, March 7, 2010

:. Sweet Craft 4 U 1st Giveaway .:


wahh tengok jer gambar hadiah kat atas tu rasa macam berdebar2 le plak..
tq ler amyha sebab ajak sis joint contest ni
aduhai.. sis bukan terror sgt bab2 contest ni
tapi try support amyha ler yer
mana tahu ade rezeki
alhamdulillah..
so kepada sesiapa yang berminat tuk joint contest ni leh ler melayari blog amyha yer

Untuk join giveaway ni mudah saja..anda cuma perlu..

1-Jadi follower sweetcraft4u.blogspot

2-Linkkan sweetcraft4u.blogspot kedalam blog list anda

3-Buat satu pos @ entry dalam blog anda tentang Giveaway ini..jgn lpa letakkn skali gambar diatas dan linkkan ke entri giveaway ini

4-Last skali,jgn lupa tinggalkan jejak anda pd entry ini menandakan anda tlh join giveaway ini

p/s: Hanya seorang pemenang akan dipilih oleh juri pilihan..

Hadiah yang menarik menanti anda yg terpilih.. :)

Tarikh Tutup Penyertaan : 14 March 2010


ok ler.. tuk amyha.. jangan lupa pilih akak sebagai pemenang yer.. hehehe

gurau je amyha..

ni ade pantun skit tuk amyha.. layanzzz.:

"BLOG AMYHA SEMAKIN MERIAH

MAKIN RAMAI FOLLOWER YANG DATANG

ADIK AMYHA JANGAN KEDEKUT HADIAH

PILIH LER SIS JADI PEMENANG"

hehehe.. gurau2 je Amyha

1 comment:

vTec N girL said...

hahaha...ade2 jer sis nih..nk bls pntun,xreti perpantun..ahaks..