Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 23, 2010

:. GERAM!!!! LUPA PASSWORD GB .:

Argggggghhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!
NAPE TAK LEH MASUK GENG BLOGGER..
DAH TU AKU LEH LUPA PASSWORD AKU PLAKKKK....

ARGGGH!!!!!!!!
KAWANNNNNN-KAWANNNNNNN TOLONGGG!!!!!!!!!!

10 comments:

.: ♥ Vintage :. said...

"haa awat ey GB jadi camtu?siput pun mengalami masalah yang sama gak..uwuu"

koru said...

ada password kah?huhu..=(

simieY said...

camane nak join geng blogger?

helena's said...

cikhel pon tatau..dengar cite ade org sabotaj gb..ntah lah

noor afzan said...

pelagi...report la kat GB..

sue said...

hurm..sue pun menghadapi masalah yg sama...huhuhuhu

noie said...

huhuhuhuu... waaaa ingat noie sorang jew.... korang pun sama ke??? waaaa tensen tahap gaban dah ni..

Lanun Ranggi said...

saya pun tak leh masuk gengblogger...

adoii..

Encik Mimpi said...

xleh masuk ! autehntic ape ntah! GB knape niii

noie said...

waaaaa... sureeee gb ade problem ni... some1 do something plsss...