Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 16, 2010

:. Mari Serang TANJUNG LEMAN .:


Cuti sekolah dh kembali... wahhh seronot2..
ape korang wat time cuti ni..??
duduk rumah jew??
alahai ruginyerr
meh ler bawak family jalan2
yang bujang tu ajak ler buah hati bercuti
bercuti bersama family ni leh merapatkan lagi hubungan sesama kiterr
hehehe sebenarnya aku nak promote korang ke satu tempat ni
pantai yang berhampiran ngan kampung aku
nama dia..
TANJUNG LEMAN
ermm mesti ade yang x pernah dengar..
tapi rugi kalau korang x datang cni..
meh le bawak sedara mara pakat serang Tanjung Leman..
pas tu roger2 ler aku eaa..
leh aku joint sekali
hehehehheeh
meh aku tunjuk gambar2 menarik kat TANJUNG LEMAN ni







1 comment:

saya_arief said...

mandi pantai bez...........