Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 2, 2010

:. Jalan2 Di Zoo Johor .:

Cuti raya Cina hari tu aku n family jalan2 sat pi zoo johor..
dah lama x jalan ke zoo.. kalau ikutkan dengan pewot besar ni memang x larat nak pi pusing2 satu zoo... tapi sebab nak layan anak2 ngan adik2 aku ni... sabar je ler
ponat giler.. kalau korang tengok gambar aku ni pun leh tahu... betapa penatnyer aku hari tu
muka berminyak... ngan rambut dah serabai... hehehe sabor je ler..


ayu.. dila ngan adik izan.. seronok tuii


tengok ler betapa kusut masainyer aku waaaa
senyum tahan penat tu..huhuhu

sempat gak akim joint satu game kat zoo hari tu.. ape pun cian dia tewas.. hehehe


cam ne nak menang... bukak sampul gula2 pun dia x gheti... hehehhe


tengok le anak aku tu... dia paling hujung... dia paling kecik sekali..


wah seronok sampai x nak balik budak2 ni



No comments: