Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, March 11, 2010

:. Bila Ayem Bertunang ... kih kih kih .:

hari tu aku ngan hubby n family ikut hantar rombongan jiran kami Ayem.. ke Kluang..
best gak sebab dah lama x jalan reramai cam tu
Selamat Bertunang pada Ayem dan pasangannyer..
Doa Kak Noie dan abg agar kekal ke jinjang pelamin yer..
Meh Kiter tgk corat coret sepanjang majlis tersebut
layanzzzzz





( jangan x caya.. ni ler dak Ayem yang bertunag hari tu..
leh pulak dia jadi sang jurufotonyer.. hehehe )

( Inilah wajah bahagia bakal orang rumah Ayem... comel lote )

( Selamat terima menantu ye Cik Jam hehehehe )

( Anak aku Si Akim ni.. macam org penting je masa majlis tu kihkih )

( Khusyuk Asmah adik Ayem... melihat proses pinang meminang ni...)

( Hantaran dari pihak lelaki )


( Hantaran dari pihak perempun.. adei sebenarnya aku pun luper yang mana dari lelaki yg mana dari perempuan.. hehehehe harap2 betui ler )

No comments: