Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, March 1, 2010

:. AWAN DANIA VS KELUARGA 69 .:




Peperangan hebat tengah berlaku di rumahku..
disebabkan dua citarasa yang berbeza ler...
adik2ku nak tengok AWAN DANIA
tapi my atuk sayam nak tengok KELUARGA 69






hahhahha... aku cuma jadi pemerhati jew..
....niat hati memang nak tengok AWAN DANIA.. tapi malas le nak bertekak...
bukan aku tak minat citer P Ramlee.. memang le aku minat.. cuma citer tu aku dah berpuluh kali tengok... hehehhee.. kat umah ni atuk aku tu memang ler.. kalau main jew ape2 citer P Ramlee wajib dia tengok.. sampaikan anak aku yang sulung tu pun sekarang dah jadi peminat setia
P Ramlee .... hehehhehe
So sape yang menang ea dalam peperangan ni??
hahahhahah... kiter tengok nanti ea....

1 comment:

Faridism said...

keluarga 69 lagi best! :D