Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, March 17, 2010

:. Erkk Artis Cun Lesbian ?? .:


terkezut aku pepagi ni bila bukak satu laman web yang mengatakan ade satu aktress jelita ni lesbian??? adei ye ker??
wahhh.. siap ade yang mengaku tu yang tengah couple ngan artis ni..
dah tu yang nagaku ni kalau lelaki x per.. tup tup sejantina le pulak.. adeiii
what to say????
ish.. macam2 karenah artis sekarang ni..
ade yang bersugar daddy... bersugar mummy..
ade plak yang bernafsu dengan yang sejenis...
adeii ape kes ni???
Mungkin kalau berlaku pada orang biase orang x kisah sangat..
tapi bila berlaku pada artis ni sure kecoh punyer...
tapi nak wat cam ner.. nak kata lebih2 pun anak orang..
kalau anak kiter senang kiter kerjakan.. hehehe
kat sekeliling kiter ni pun ramai yang ade penyakit suka sama jenis macam ni.. nak wat cam ner?
What to sayy??

3 comments:

noor afzan said...

sapekah?

Ogie said...

Salam Noi....

Ye betul...akak isteri pada abg Mazlan. Sorry akak lambat reply....maklum lately ni akak sibuk jaga abg Mazlan...lama dah akak tak update blog....dah berserabut dah bilik akak tu...
Salam kenal ngan Noi....Thanks kerana sudi lalu kat blog akak....blog Noi sangat besh....he he he....cute & santai.

rossoneri said...

banyak je yang les n gay...