Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, February 19, 2011

.:: Memory Manis Kem INTIM 2010 ::.


Gambar ni sebenarnya dah lama cuma simpan jadi pekasam dalam lappy ni..
ni gambar kenangan masa Program kem INTIM kat sekolah Rendah Setia Jaya..
seronok menghabiskan masa dengan budak2 ni...
hilang tension tau...
tq dengan adik2 yang terlibat..
semuanya adalah dikalangan pelajar2 di sekolah2 rendah area Sedili Kota Tinggi..



Ini gambar masa pendaftaran..
bznyer makcik2 ni.. huhuhuhu


yang ni masa pembahagian kumpulan..
hehehehe pening lalat gak cikgu Roslan masa ni..
apepun tq cikgu sebab bagi sokongan penuh pada kami yer..


masih dalam sesi sui kenal lagi ni..


ni le kenangan terakhir kami dengan en Harlin..
masa ni En Harlin dah nak kena tukar..
tapi sempat lagi joint program ni...
uhuhuuhu we miss u en harlin..


ni masa malamnyer..
best2..
memang seronok ..


ni le gambar kenangan kami..
sempat bergambar kenangan beramai-ramai..
dengan Tan Sri Syed Hamid dan isteri lagi..
happy sangat sebab yb sudi hadir..
banyak lagi gambar kenangan sepanjang program ni...
tapi tak cukup masa nak masukkan semua..
nak tgk kena le add facebook kami hehehhe

tq pada semua yang menjayakan program ni..
terutama ketua unit kami Puan Hazurah,En harlin, En Yazid, En Muhaizad,Pn Normah,Pn Siti, Cik Noryani
dan bos kami Hajah..
terima kasih jugak pada guru2 yang terlibat..
terutamanya..
Cikgu Aini dari Sk Setia JAya..Cikgu Roslan dari Sk Gembut dan guru2 lain yang aku tak ingat dah namanya...
muahhhh!!

No comments: