Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, February 10, 2011

:. Gubahan Hantaran Maz : Pink & Silver .:

Ini adalah hasil tangan aku untuk majlis persandingan Cik Maz..
Harap2 beliau akan berpuas hati..
dan semoga mahligai yang di bina nanti berkekalan hingga ke akhir hayat..
ok Cik Maz memilih tema
Pink dan Silver..
masih ade lagi beberapa hantaran yang masih dalam proses..
dah siap nanti aku akan post kat sini k
layannzzz dulu pic yang dah siap ni..


Ini adalah gubahan untuk letak cupcake..



dari sudut pandangan atas
ok ini adalah untuk
Gubahan Bunga Rampai..
Bunga Rampainyer mesti le belum potong..
so get ready je ler yer

No comments: