Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 20, 2011

:. Kisah Aku X Student SMKT'A' .:





Kalau hari tu aku ade citer pasal sekolah rendah aku dulu

hari ni aku nak citer plak pasal Sekolah mengah aku dulu..
act..
sekolah menengah yang sempat aku menuntut ade 2..
SMKT 'A'
SMK Mersing..
tapi entry ni nak citer pasal
sekolah menengah Tenggaroh A dulu...


aku bersekolah kat sini dari form 1 hingga form 5 ...
banyaknyer kenangan manis pahit kat sini aduhai Tuhan je yang tahu..
dari yang baik2 sampai yang perit2...
kekekekekeke..

yang paling manis bila bersama-sama kawan2 ler..
nakal tu jangan cakap ler..
aku ni memang nakal pun...
lagi2 kalau bertemu regunye..
Bieb, Fella, Roro, Yanti, Zura,Mas, Along
adui banyaknyer kalau nak sebut..

paling tak leh lupa dalam kelas 5 zahrawi..
huhuhuhu..
kenakalnnyer mengalahkan budak2 lelaki..
Zaki, Helmi,Ajul,Zahari,arwah Ijat..

tetiba teringat arwah ijat..
x sangka dia pergi dulu..
arwah kemalangan masa tu lagi 2 minggu aku nak kawen..
dia memang sorang kawan yang baik...
Al-Fatihah tuk arwah ijat...

Entry ni aku tulis bukan sekadar nak mengimbau kenangan2 lama..
tapi tuk juga menyampaikan rasa terima kasih pada semua guru2 yang pernah mengajar aku di sana...
guru2 yang sangat bersabar dengan semua kelakuan dan perangai aku yang ntah ape2...

sangat seronok kalau mengingati semua tu..
rasa macam nak masuk sekolah balik semula jer..
boleh x???

muahhhh!!
luv school!.. luv SMKT'A'



2 comments:

hOnEySyA said...

time skolah dulu rase tak sbar nk abez blaja tpi lepas 2,3 taun,rase rindu nk skolah blik hehee

noie said...

betui tu... windu2 nak sekolah hehehhe