Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 20, 2011

:. Header Blog Tu Macam Budak Tadika URwekk!! .:


Hampeh!
sapelah tuan punya blog yang punya Header NGOKNGEK ni??
orang nak melukis guna komputer hang pung sibuk le nak cuba..
kalau cantek tak apalah jugak..
ni dengam budak tadika pun ..
budak tadika lagi cantik tau..

lukis dah le senget benget!!
hampeh.. hampeh..



"

"
( entry ini adalah entry mengutuk blog diri sendiri)
jangan salah faham yer hehehehhee....
malu... malu...

perasan bagus le tu?
lukisan kalah anak aku punyer....
huhuhuhu...
apepun sekali pandang nampak cute ape..
dua kali pandang...
kakakkakakakakka!!

5 comments:

hOnEySyA said...

memang cute laa :)

noie said...

cute kekekeke maceh2... semakin teruk le keperasanannyer ni hehehe

Annur Faizi said...

mmg akui mcm bdk tadika ckit kelihatannya ;)

noie said...

hahaha kejamnye rkamu but i like....
may be ni pengaruh dulu 5 tahun jadi guru tadika hehehhe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nampak ceria =)

hehe