Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, February 17, 2011

:. Alhamdulillah... Blog dah Pulih Dari Malware.. tq!! .:

Alhamdulillah..
happy sangat..
blog aku dah bersih dari Malware!!!
tq pada google sebab bantu aku yer..

baru le semangat balik nak berblogger..
muahhhh!!!!!


4 comments:

peaNut said...

cmne cara nk pulihkan tu???tolong wat entry pasal cara nk buang bnda tu..plzz

✿etiey erywan✿ said...

ehh macam mana u buat. i punya pun ada malware nih.. mongokd.. nanti buzz i erk

s.y.a.r.q said...

so..boleh la continue blogging!!
happy blogging :)

noie said...

ade skit tutorial pasal malware ni.. korang cubalah yer..

http://noieizan.blogspot.com/2011/02/cara-mengatasi-malware-di-blog.html