Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 20, 2011

:. Program Institusi Bebas Dadah Di SK Bukit Lintang .:


Semalam , pada 19hb Febuari 2011...
aku dan team ke SK Bukit Lintang, Kota Tinggi atas jemputan program di sana...
kedatangan kami di sambut baik oleh guru-guru di sana...
meriah tengok pelajar2 sekolah tu yang tengah menghadiri hari Kokukikulum...

belum pun bermula program kami dah di bawa ke kantin tuk menjamu selera...
nyum.. nyum..
kata orang rezeki kan jangan di tolak...
selera sungguh si Rohan ngan Abg Ejad makam mee goreng sampai bertambah-tambah...
hehehehhee
ok .. seterusnya sampai di dewan kami buat persediaan tuk menjalankan tugas kami..
walaupun berlaku sedikit masalah teknikal tapi akhirnya
semua berjalan lancar jugak..


tak tahu le abg Ejad ni..
termenung atau berfikir..
yang pasti inilah penangan makan mee goreng sampai 2 pinggan hehhehehe


wah si Rohan
ade tokoh jadi cikgu le yer hehehhe

pelajar yang terlibat semuanya memberikan sokongan dalam aktiviti LDK yang kami jalankan..


alamak semua tgk belakang ler...
dengar le apa Puan Hazurah bg tau tu hehehhee

Puan Hazurah dah terduduk lepak le tu..


JEMPUT SINGGAH KE BLOG BARU KAMI N SUDI2 LE FOLLOW..


1 comment:

nur said...

bersemangat betul.. bagus ni.
Jemput ke:ALL IN ONE