Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, February 22, 2011

:. Blog di Review Di Projek Blogger .:

hari tu ade jalan BW kat blog2 kesayangan aku..
tup.. tup..
ternampak sesuatu yang buat aku malu2 tersipu2..
hehehe..
rupa-rupanya blog Noieizan2U
telah di review di satu blog

maceh le banyak2
sebab sudi meletakkan blog hudoh aku ni kat sana...
rasa terharu pun ade gak huhuhuhu..


meh le korang jengah2 sana..


kalau boleh korang follow2 le sekali yer..
sonok tau..
meh layanzz meh...

4 comments:

nisyA said...

ane de blog nie huduh. Kiut laa :)

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

tanda ada orang ingat kat noie

Wassalam

zahidah dihaz said...

bestnya...


New Entry: Keputusan SPM 2010

sawn said...

Rajin sapa yang buat tu.. hehehe