Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, February 7, 2011

:. Lama Cuti Berbloging .:

Perghh!!
lama tui cuti berblogging...
mish my blog..
muahhh.. muahh.. muahh..
cuti Raya Cina..
berblogging pun ikut cuti..
mcm2 hal sepanjang cuti..
dua anakku demam..
then my babysitter tetiba hilg balik kampung..
aduii tadi nak pi keje dah penig kepala..
call banyak kali pengasuh tu x dpat..
jiran dia kata dia sekeluarga ke Negeri Sembilan..
aduhaiii!!!..
dan aku dengan berat hatinya terpaksa hantar dua anak kesayangan ke Kluang rumah si Ayu..
adoii!!!
berair le mata bila nak berpisah tadi..
mintak2 pengasuh aku ni cepat2 balik dari bercuti..
...
ok mode nak menulis ni dah mula mai!!
tapi kena tarik nafas dulu huhuhuhu..

1 comment:

URY said...

Selamat aktif berblogging semula...