Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, February 23, 2011

:. Blogger Anak Dara VS Blogger Mak Dara .:


Hahahaha..
apa ke halnyer tajuk kat atas ni?
tapi tu yang aku nak citer kat sini..
kalau korang ni memang kaki terjah blog kawan2 blogger yang lain..
mesti korang selalu tengok macam2 pesyen rakan-rakan blogger kita ni...
tapi aku selalu perhatikan dalam diam perbezaan antara
blogger2 anak dara dengan blogger2 mak dara...

kalau blogger anak dara ni blog diaorg ni kebanyakan meriah giler..
dengan lagunyer yang happy2..
dengan widgetnyer kiri kanan...
siap ade snow.. rama2 berterbangan..
kalau bercerita tu tentang cintanya..
tentang boyfriendnyer...
yang belajar tu citer tentang belajarnyer..

kalau mak2 dara ni..
blog ni macam mak2 ler..
citer pasal anak2..
citer pasal suami tercinta ...
citer pasal family...
kdg2 ade gak citer pasal resepi2..
(kira macam aku le jugak...kakakkaka)

apepun..
tak kisah ler..
mak dara ke anak dara ker..
dalam dunia blogger kita semua kawan kan??
betui tak??
so layanzzzzzz...

p/s : tapi ade yang kata blogger anak2 dara lebih senang dapat follower dari mak dara , betui ker?? huhuhuhuhu... psssttt.. kalau gitu teruklah i ni... hahahah sebab i ni mak dara anak 3 tau hehehehe...

5 comments:

~ ナフィルザ ~ said...

mak dara laku apa, hehehe~

ardinihumaira said...

uiskk tadelah.. hehe. tengok redmummy.. mama zharfan.. kak ina kl.. :D

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

sama ajer
janji penuh info

Wassalam

budak kampung said...

mak dare pon hot ape keh3

Arenyss said...

nty bile anak dara da jd mak dara,topik2 dlm blog pon akn berubah..huhu