Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, February 26, 2011

:. MAHARAJA LAWAK ASTRO .:

nampaknyer tak lama lagi..
kite mesti terguling-guling ketawa depan tv..
dengan menonton satu rancangan teraru Astro.
'Maharaja Lawak'
semua yang joint tu best2 belaka..
ade Johan, zizan, nabil, sepah dan ramai lagi ler...


7 comments:

edda(",) said...

kalo johan zizan ader, mesti best punyeee.. gandingan mantap!

s.y.a.r.q said...

minat zizan,nabil and johan!! :)

Anis izyan Abd Rahman said...

hahhaa
sgt laaaahhhh tak nak tggalkan tv bile tgk diowunk !

✿etiey erywan✿ said...

jangan lawak bodoh sudahlah erk... kadabng dorang ni kan bila dah kering idea.. ntah ape2 lawak dorang

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

lawak2 ni seronok tenguk

Wassalam

Anonymous said...

Bongok la kalau ada orang suka si johan , coz dia memang bengong.

Bukan pandai melawak

Anonymous said...

terbaik lawak2 dierg...hu3