Klik INfo Penting Di SINI!!!

Jom Singgah Ke FaceBook Kami

Friday, February 11, 2011

:. Mana Nak Cari Kain Felt Kat Johor .:

Ermm nak mintak tolong sape2 yang tau kat mana nak beli kain felt kat johor?
sebab selama ni aku beli on9 je ngan Sus..
n ade gak member dari kl tu si Asma..
ok jugak.. tapi kalau leh beli tak yang pos2 ni lagi bagus..
ade satu kedai kat kota tinggi ni jual kain felt tapi mak oi harga dia..
mencekik kedarah...

manalah tahu ade kawan2 yang tahu kat mana noie leh dapatkan
kain felt ni di sekitar johor terutama di Kota tinggi, jb, tiram ke kluang atau kulai..
sape tau tolong bagi tau yer..

tapi kalau dh x ada sangat terpaksalah aku beli on9 gak jawabnyer..

9 comments:

fiqkbe said...

kt daiso jusco bukit indah byk. rm5 je.

noie said...

yer ke fik? rm5 tu untuk ukuran berapa ea?

fiqkbe said...

ukuran tu fiq xtau baper tp ada saiz kecik ngn besar. yg kecik tu ada 4 kaler berbeza tp yg besar 1 kaler je. g la try usha. hee...

live.life.love.passion said...

betul, susah nak cari dekat JB. nampak gayanya kena ke Jusco tu ler.

Dylla said...

feltinspirasiku.blogspot
FADILAH-salam,dylla rasa better beli online coz kat kota tinggi untie tu jual rm25 semeter.kat dyso mmg murah tp quality krg ckit..

Anonymous said...

salam..kak pin harge rm5 ad lg x???kt sni mhal sgt lar...10 rm5...klau bole pm sye kat fb...rezu_oneyiez@yahoo.com..nicknme yien wan...sye hrap sgt...

Anonymous said...

salam..saya pon cari kain felt ni dekat johor..sebab ada kedai..so ingt nak buat craft la jual dkt kdai..cari xjumpa2,,..penat dah g kedai kain jakel nagoya smua xde.. so harap boleh tlong ye..bg cadangan dekat mana nak carik..yg online pon mana yg paling murah..bg la link..share2

Masitah Amani said...

Ni lah, cari kat daisi japan. Banyak. Best2

mastura said...

kt daiso tu jenis felt yg lembut...x sama yg mcm selalu beli kt online....yg online punya keras sikit...sy pun cari kedai yg jual semua barang felt craft...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...