Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, February 18, 2011

:. Mandi Manda Di Gunung Lumut .:

mandi manda di gunung lumut ni sebenarnya banyak gambar lain lagi..
tapi x sempat nak upload pepagi ni...
ni je yang tersempatnyer yer...
n mcm biase gambar aku tidak ada dalam senarai sebab aku lebih suka mengambil gambar jer..
dan x suka di gambari...sekiann..


seronok betul ayu, mad, akim n iman mandi..
aku plak dengan my hubby jaga sekor beruk besor yang sebok nak usha makanan kita org..
jaaat!!


ibu ayu terpaksa chek suar iman...
sebab ade bau skit..
mad n akim dah pelan2 nak larikan diri hahhahaha


eisya mcm biase le..
duk diam2 kat kusi bulat dia..
jaga eisya je le mama n ayah..

happy plak si eisya duk rehat2 kat bawah gunung ni yer...

1 comment:

✿etiey erywan✿ said...

kalau tak de tukang amik gamabr.. tak kan berhasil lah gambar nya kan.. heheh