Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, February 22, 2011

:. Blog Pilihan : Pahala Hindari Dosa .:


Dah lama aku tak review aku punyer blogger pilihan kan?
okay kali ni..
sebab ade masa skit sementara temankan Eisya yang x sihat sangat ni..
aku nak review satu blog..

"PAHALA HINDARI DOSA"

KLIK SITU TUK TERJAH!

Empunyer blog ni..
Rozali atau Atuk rajin bebenor datang menjenguk blog aku..
rajin plak tu beri komen kat entry2 aku..
maceh le sangat2..

aku suka tengok blog dia sebab kat sini ade citer pasal
perjalanan dia di kemboja..
dapat tgk kehidupan rakyat kat sana..
jom korang tengok2 sekali..
leh kenal2 ngan atuk ni
( nama je atuk.. orgnyer x le tua sgt hehehehe)

ok selamat menerjah yer...
layanzzz...

No comments: