Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, February 15, 2011

:. Malware kat blog aku semakin teruk STOP JADI BLOGGER!! .:

malware di blog aku semakin teruk..
hilang betul mood aku nak menulis...
macam nak berHENTI JE MENULIS....
DAH BUKAK DAH SEMUA TOOLS LE KE HAPE JADAHNYER..
SEMUA TAK BOLEH...
MENYAMPAH SUNGGUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

1 comment:

✿ etiey ✿ said...

sis... apa sebnarnya malwere tu ah. blog ai pun terkena.. mangkok tol