Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, February 14, 2011

:. Valentine Day Dan Maulidur Rasul Mana Korang Pilih .:


orang muda sekarang bergalak sangat nak sambut

valentine days..


tapi bila sebut

maulidur rasul

semua buat dono jer..
silap2 ade yang tak tahu apa tu maulidur rasul...
ermmm..
korang plak..

antara dua hari penting ni..
yang mana agaknyer korang sambut ea???

No comments: