Pages

Thursday, February 24, 2011

:. Entry Khas Buat Follower TERCINTA .:

Alamak Follower Tercinta!!
Seronoknyer ayat tu...
mengancam habis...

Entry hari ni khas aku nak tujukan pada semua follower aku dalam blog ni..
x kiralah..
yang follower melalui Google ke..
atau yang follow LIKE melalui Facebook..
seronok sangat-sangat..

teringat lagi masa mula2 start blogger..
ini bukanlah blog pertama aku sebenarnyer..
pas aku ke sini mula2 follower aku beberapa orang jer..
sejak tahun 2009 bulan April..
aku mula menulis dan menulis...
hinggalah ke hari ini..
dan sekarang alhamdulillah follower dah cecah 1058..
dan follower dlm fb pun dah 3++ lebih..
syukur sangat2..

terima kasih yang tak terhingga..
di ucapkan pada semua yang follower
tak kiralah samada yang rajin2 komen dan tinggalkan jejak ataupun yang hanya
silent reader tu..
x kisahlah..
yang penting aku sayang korang...

kalau ade sape2 nak turun Kota Tinggi , Johor..
jangan lupa roger2 aku yer..

4 Komen Di Sini:

fiqkbe said...

wee.... tahniah =D

shahjiehan said...

dah follow..hehhe...


jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Beronok2 di tepi Pantai.

✿etiey erywan✿ said...

memang hebat! dah 1000 lebih.. chaiyok

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

terlalu jauh follower dgn saya

selamat maju jaya

Wassalam