Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, March 27, 2011

:. Apa Sebenarnya Hubungan Suamiku Dengan WALI Band .:




Korang kenal Wali Band?
Atau Korang memang minat gila dengan Wali Band?
sejauh mana korang minat wali band?

aku kenal lagu-lagu wali band sejak aku mengandungkan Eisya

dan pada waktu tu lagu famous dia yang jadi kegilaan ramai lagu
" Cari Jodoh "



sejak tu dvd Wali band ni jadi sahabat baik suami aku dalam kereta dia?
korang bayangkan le sejak aku ngandungkan Eisya dan skrg Eisya dah hampir setahun
( april ni setahun dah )


waaarghhhh!!!
hari2 aku kena dgr lagu tu dalam kereta..
tak kisah ler pi belanja ke, pi kerja ke, balik kampung ke, pi holiday ke..
asalkan duduk je dlm kereta memang lagu-lagu wali band tu le yang aku kena dengar..

dah setahun lebih dah..
HUaraaggghhh!!!!
kadang2 geram jugak ler..
kalau dah asyik lagu tu je yang kita dengar..
mahu bernanah telinga!
hahahahaha!!



pernah jugak terniat nak sorokkan atau calarkan je dvd wali tu..
kekekekeke
kejam tak aku?


aku kata : apa sebenarnya hubungan suami aku dengan wali band?? hahahahha
kalau aku ni kaya aku dah hantar hubby aku tu pi Indon suh duk dengan Wali Band ni Sebulan Dua.













3 comments:

cikpia said...

ada gak pesen tu ek....??? he he.....

ShazlinaSaad said...

betol2 kalo hari2 dengar, mmg bole bernanah telinga..heheh

salam kenal ye :)

+akufobia+ said...

ada madu nanti.hee.