Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, March 7, 2011

:. Nak Ke Pakai Tuala Wanita Berulat?? .:

Pernah tak korang terfikir tuala wanita yang kita pakai tu berulat??
eeeeeee..!!!
mesti tu yang korang akan kata..
ni yang aku dapat masa tengah search tentang tuala wanita yang berkualiti punyer...
sat lagi terjumpa artikel pasal tuala wanita berulat ni..
aduhai!!!
cam ne agaknyer kalau kita yang pakai tuala wanita ni??
hampeh tull!!



pernah tgk ke jenama ni kat Malaysia ea?



dah nampak laen je tu kan??


erm.. ape agaknyer tu ea?




jeng.. jeng ... jeng!!


erkk!!!
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

7 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

mendatangkan kerisauan nu.. harus la sebelum pakai kena belek2 dulu puas2..

KAWEN TANPA BERTUNANG TAK BERMAKNA KENA TANGKAP BASAH

e F a said...

GELIIIIIII nyaaaa. lepas ni nak kena check betuul2 sebelum pakai....

syAzAnA said...

ewwwwwwwwwwwww. geli.

noie said...

tu le pasal.. kena double chek hehehhe geli sehh!!

nIsYa said...

geli3x!!!

Adzriel AB said...

balik cara lama la... pakai kain.. he..he..

Anonymous said...

ulat 2 mbantu pnyerapn darah k0t. Yulkk! Pakai kain aje lh mcm 0rg d0lu2 hehe