Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, March 12, 2011

:. Jom Makan Kebab Malinja Taman Daya .:

Aku sekarang ni tengah kekenyangan sebab baru je melantak
Kebab Malinja
dari stall adik aku..
free k diulangi free...
hahahha..

oleh sebab dah free tu ..
ni nak tolong promote ni..
jom le korang sape2 yang nak makan kebab..
memang sedap..
gerenti hingga menjilat jari..
harga pun murah tau..
hanya RM2.00 sahaja..
diulangai
RM2.oo je tau..

selain kebab burger pun ade tau...
rugi kalau tak try..
burger pun murah2 jer..
harga tak dapat kat tempat lain...



Orang2 sekitar Taman Daya..
jom singgah..!!!

1 comment:

Site Akhwat dan Ikhwan said...

A Assalam, tolong bantu blog Adik ya? Bagaimana bisa belajar menjadi seperti punya Kakak ini, isinya menyentuh, desainnya indah. Saling follow juga ya, saya suka hampir keseluruhan posting Kakak. Saya tunggu follow ya! www.siteislami.co.cc


Assalam, please help my blog? How could learn to be like a you is, it wonderful, the design is beautiful. Follow each other so well, I like almost all the posts brother. I wait for your follow! www.siteislami.co.cc