Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, March 11, 2011

:. Aku Tukar Header Baru Ok!! .:

Hahahaha
comel tak header baru aku kat atas ni??
hehehehehe...

cute kan?
hehehhe..
tq pada En Akhlaken yang sudi watkan tuk aku..
tiada bayaran tau..
percuma sahaja...
ok kalau sape-sape nak order leh pi blog ni hahahhaha

mampui akhlaken cari aku pas ni..
hehheh..
ma kaseh yer Akhlaken sebab bagi sponsor!!!
ade sape2 lagi tak nak sponsor header cantik2 kat aku ...
( Perasan le tu )

meh terjah blog si Akhlaken si jejaka tampan ni..
hahahhaha ----->Sini

3 comments:

zahidah dihaz said...

comel...dora the explorer....heeheh


NEW ENTRY: Aku budak kampung

Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

Akhelaken said...

Anda di tag!
http://akhelaken.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-lelaki.html

Akhelaken said...

ayat last tu xbley blah la..

"meh terjah blog si Akhlaken si jejaka tampan ni.. hahahhaha"

siap ade gelak disitu, sidir ke ape ni? huhuhu XD