Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, March 30, 2011

:. Penggantung Pintu Felt Cute : Order Maz .:


comel tak?
sungguh cantik kalau di gantung di pintu bilik anda..
HARGA SANGAT BERPATUTAN TAU!!

Act penggantung pintu ni order dari Cik Puan Maz
tapi bila aku tgk cantik jer,,
aku pun gatai tangan buat lagi satu..
dan sebenarnya jugak semalam aku dah ambik gambar kt opis .. siap dengan model cik Ina lagi tapi ntah macam mana anak aku leh terdelete gambar tu kat kamera naseb bek ade lagi satu kat rumah
so kena ler snap semula..
maaf le cik Ina dan cik maz tak dpt jadi model tuk kali ni..
tapi tak pen kali i offer u all laen punyer job k!!

Guna kamera biase yang murah so colour gambar pun x berapa naik huhuhu

3 comments:

zahidah dihaz said...

comel....


New Entry: Nostalgia: Lagu zaman sekolah rendah

MiSzy DiaN said...

comel laa.. hehehe..

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

kalau kat pintu depan lagi cantik

Wassalam