Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, March 10, 2011

:. FACEBOOK KAMI MINTA TOLONG .:





Muaaaccchhhss!!!!
selamat malam kawan2 semua...
selamat sejahtera!!!
Salam Antidadah!!!
Salam 1 Malaysia!!!




"


"

wahh pajangnyer mukadimah..
hasrat hati satu jer...
meh mintak support kamu semua...
sokong dan bantu kami memerangi dadah di Malaysia...
tak payah guna modal..
tak payah guna duit...
cuma jemput datang ke FB kami dan tekan like sahaja tanda sokongan...
mudah kan..??
sememangnyer kami ni budak baru belajar...

sama-samalah kita saling mengingati diri masing2...
sama-sama membanteras dadah!!
musuh no 1 negara..


jom joint -----> sini












No comments: