Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, March 6, 2011

:. Scha Dan Awal Dalam Facebook .:


Minat tak dengan mereka berdua ni?
yang sedang hangat bercinta..
sapa lagi kalau bukan
Scha Al Yahya Dan Awal Ashaari
mereka dah bukak fb khas tuk mereka berdua
kalau nak add dia orang leh klik bawah ni ea

1 comment:

nIsYa said...

i suka awal.. Sob..sob.. JELEZ!