Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, March 10, 2011

:. Ais Krim Dari Susu Ibu ... Lazat ke? .:


Ais krim dari susu ibu?
macam-macam le orang barat ni..
susu ibu ni berapa banyak yang dicampurkan dalam ais krim tu pun aku tak tahu..
cuba bayangkan ea..?
agak-agak berapa banyak susu yang dia orang ni kena pakai ea?
dan macam mana plak nak cari pekerja tuk dapatkan susu ni ea??
aduii!!
memang le susu ibu ni berkhasiat..
tapi kalau dalam kes macam ni..
ape nak kata ea??


LONDON: Ais krim berperisa susu manusia mula dijual di sebuah restoran baru di London.

Dengan harga £14 (RM70) yang dipanggil Baby Gaga, ia boleh didapati di restoran Icereamists di Covent Garden.
Susu manusia dari penderma berkenaan diadun dengan perisa vanila Madagascar dan kulit lemon berkenaan kemudian dijadikan ais krim.

Pengasasnya, Matt O’Connor berkata: “Baby Gaga ini amat berkrim. Tiada siapa yang melakukan sesuatu yang menarik dengan ais krim sejak 100 tahun lalu.” – Agensi


p/s : nak try ke??

4 comments:

Annyss Azlan said...

sedap ke? try jom!

Gen Fujita said...

Susu manusia dari penderma? Errr maybe not.

The Bee And The White Roses said...

erk? tak jadi ibu susuan ke pastu?? :)

lovetobetauke said...

wah hebat tol. bole ke jadi ais kream?