Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 8, 2011

:. PLKN .. Penat Tapi Best .:

Petang tadi dalam kui 6 lebih baru
kami semua sampai ofis...
adoi!!
penatnyer.. muka dah berkilat2 hahahhaha..
apepun memang seronok!!
lebih2 lagi bila kepenatan tu terubat bila group yang
bawah pimpinan aku dapat terpilih antara group yang bagus...
hehehe.. hilang penat aku sehari jadi fasilitator diaorang..

apepun lum sempat masukkan gambar..
tapi budak2 dalam group aku memang best2 semua sampaikan aku pun leh ingat le jugak nama2 dia orang walaupun tak semua ler..

ANDY
DINESH
FAKHRUL
FAHMI
FARID
SUDIN/NAIM
ISHAD
KUMAR
KRISH
ALEX
ZANA
RINIE
EIRA
AISHAH
I PANG
MADEANA
QUE
ZARA
ABBY
ASYRAF
RUSLI


adoie aku tak ingat le!!
waaaaaaaaa!!!
banyak makan semut le ni..
sape leh ingatkan aku ea??
tolong !! tolong!!
ingatkan aku semula yer....


4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

rihat2 ler dulu
kumpul tenaga
kemudian sambung berblog semula

Wassalam

Adzriel AB said...

mesti penat... risau juga bila turn anak2 saya nanti..semuanya chubby2. he..he..

Cik Mira said...

Rindu time PLKN T______t

Fantastic Ajane said...

hi noie.... mcm best je bla dgr pasal plkn ni... da lama sejak last join..:) pa pun yg ptg seronok k..:)