Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, March 30, 2011

:. Pouch Felt Tuk Isi Duit Tabung .:

Akhirnya berjaya jugak aku siapakan pouch berzip ni..
biasenyer aku buat guna butang jer..
ni akibat desakan Pn Sheila le asyik suh aku try jer..
alhamdulillah jadi le jugak!
walaupun aku rasa tak berapa nak kemas..
hehehe..
comel tak dengan gambar dak girl yang cute ni!