Pages

Wednesday, March 23, 2011

:. Blogger Pilihan Kak K-Poh .:


kenal Blogger Kak K-Poh?

ni aku nak kenalkan..
kejadian ni terjadi masa aku bw ke sana ke mari..
then terpandang satu blog ni
kepunyaan Kak K-Poh ler..
rupanya akak K ni suka riview2 blog..
wah best gak kan..
so aku pun dgn x tau malunyer..
saje je bg komen ler..
teringin gak nak direview..
( x malu sungguh kan )
then tanpa di sangka2 kak K sudi post entry tuk riview blog aku yang hampeh ni..

oh!! sungguh terharunyer aku!!
muaakkhhss!!
korang jom le kita terjah blog Kak K-Poh plak..
jom.. jom.. suh le dia riview blog korang plak..
meh kita ramai2 peningkan pala Kak K-Poh ni yer hehehhee

1 Komen Di Sini:

kpah k-poh said...

pulak dah....kena review pun kena review jugak lah..