Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 15, 2011

:. PENGAWAL KESELAMATAN MENGAKU ROGOL REMAJA 14 TAHUN .:


Seorang pengawal keselamatan yang baru je berumur 19 tahun mengaku telah merogol seorang remaja berusia 14 tahun..

itupun sebanyak 5 kali..

ermm.. agak-agak ape hukuman yang dia akan dapat..

ade jugak rasa terkilan emmandang remaja tersebut baru je berusia 19 tahun..

kan muda lagi tu...

adoie hai..

hancus..

berita selanjutnya di bawah petikan dari harian metro online



SHAH ALAM: Angan-angan seorang pengawal keselamatan untuk menyertai tentera mungkin terkubur apabila dia mengaku salah di Mahkamah Sesyen di sini, atas tuduhan merogol remaja berusia 14 tahun dalam lima kejadian berasingan di Bukit Sentosa, dekat sini, akhir tahun lalu.

Muhamad Ariff Jamaludin, 19, membuat pengakuan itu selepas pertuduhan terhadapnya dibacakan pada prosiding sebutan semula kes itu, semalam.

Hakim Latifah Mohd Tahar, bagaimanapun menetapkan 21 April depan sebagai tarikh untuk menjatuhkan hukuman terhadap tertuduh.

Mengikut pertuduhan, Muhamad Ariff dari Tapah, Perak, didakwa merogol mangsa di sebuah unit pangsapuri di Bukit Sentosa, dekat sini, antara 26 dan 31 Disember tahun lalu.

4 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

astagfirullahalazzim..menakutkan!

Izbeta Shyah said...

wah, dahsyat. macam ni ke dia nak jadi askar.? wahh.! memang dahsyat.!

✿ etiey erywan ✿ said...

sekarang macam2 yang tak masuk terjadi.. jahat!

Citarasa Rinduan said...

ayu ada baca gak...
mmg kan, harapan dia nak jadi tentera sure berkecai....