Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 15, 2011

:. Brooch Rama-Rama Order Kawan Ina .:


Ini order dari kawan Ina..
hari tu dah buatkan colour hitam putih..
yang ni plak merah hitam..
amacam??



harap kawan Ina akan suka yer!


perghh!!
ade lagi order tak sempat buat lagi..
harap bersabar le yer..



aku kata : entry ini adalah copy dari blog aku eisyacraft tu.. maklum ler tu blog baru kan hehehhe.. berminat leh order yer

2 comments:

Pakcu said...

lawa! tp xleh la nakbeli..xleh pakai =p

akudiduniaitu said...

ekekkee...Pakcu..beli la utk someone..ank ke..isteri ke kan.. =) kak noie..tq yep..so far diorang suke n nk repeat order..wait yepp..=)