Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, March 18, 2011

:. Orang Mental Problem Perlu Baca Entry Ini! .:


Pernah tak jumpa orang yang kita rasa seperti ade masalah mental tetapi nampak okay je perwatakannya?

Pernah pulak tak jumpa orang yang selalu meletakkan dirinya sebagai mangsa sedangkan sebenarnya dialah PEMANGSA?

Atau pernah tak jumpa dengan orang yang berpura-pura nampak macam lemah lembut, baik sangat, walhal sebenarnya dia orang yang paling busuk hatinya?

Inilah benda yang terjadi baru2 di sekitar aku ni, kesian gak kat member2 yang terkena, aku tak pelik benda macam ni sebab aku pun dah kena dengan orang yang sama dan dengan cara yang lebih kurang sama....

Ya Allah kenapalah orang macam ni leh wujud di kalangan kami ea?
memecahbelahkan hubungan orang lain, malah leh plak fitnah2 orang..
tapi yang kelakarnyer dia kata orang itu plak yang fitnah dia..


hahahahha funny ler kan...
yang best tu dia asyik2 kata dia MATANG, TABAH, SABAR padahal dialah satu2nya orang dewasa yang aku jumpa berperangai macam budak2 hahahahha..

kesian kat member2.. harap dia orang akan bersabar le dengan perangai manusia macam ni, percayalah yang orang macam ni akan dapat balasanyer jugak..

sampai bila dia nak hidup bertopengkan diri dia yang penuh pura2 tu..
buat manusia tu..
bertaubatlah..
berhentilah dari memburuk2kan orang lain untuk dapatkan perhatian orang lain.. banyak lagi cara lain untuk kita dapatkan kawan atau nak naik pangkat cepat hahahhaha

dan satu lagi..
jangan suka bercakap besar dan tinggi diri sebab satu masa nanti kata-kata itu akan memakan diri kita sendiri..


aku kata : orang yang nampak baik belum tentu baikkan? tapi orang yang nampak jahat belum tentu jahat betul tak?

1 comment:

lemongrassbeam said...

betul la tu...
rambut sama hitam
hati len².hehe